Hallo people and friends

Jag har en vän som alltid får mig på gott humör. Sådanna vänner är värdefulla. Jag har också en vän som får mig att känna mig illa till mods. Men trots det klarar jag inte av att vara ifrån henne länge. En vän älskar att prata. Hon har alltid något nytt att säga. Jag har vänner som vet bäst och mest, vänner som har vuxit ifrån mig, och vänner som jag har vuxit ifrån. Men trots det är de mina vänner. Det kommer de alltid att vara. Jag är rädd för förändringar, men längtar ändå till något nytt.

Jag har en nyckelknippa, en tiokrona, en mobil och några usb-minnen på mitt skrivbord. Och en förbannad bit häftmassa, som jag alltid sitter och rullar. Ett par trasiga tights, några utbrunna ljus och en grön vattenkanna. Välkommen hem till mig.

Det kommer att ta slut, förr eller senare, det kommer att ta slut

Jag mår illa av ångest. Mår illa alla tankar som lever sina egna liv i mitt huvud. Jag har inte trivts på länge, men vågar jag bryta upp och börja någonting nytt? Jag vet inte, jag har inget vettigt svar. Men ingen kan svar åt mig, detta är ett beslut jag måste fatta själv, utan att bry sig om vad alla andra tycker. Det är mitt liv, det är jag som ska trivas med det. Jag ska inte lyssna på alla andra och göra som de vill för att de ska trivas med sina liv. Så ska det inte vara. But still i don't know what to do. I'm about to reach the end.

Jag måste välja

Det är inte det att jag inte vågar. Jag är rädd. Rädd för att misslyckas, rädd för att bli någon jag inte vill bli, rädd för att förlora. Jag bröt ihop idag, för drygt en timme sedan. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till angående handbollen, jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag vet inte vem jag ska prata med, för jag vet inte vem som förstår mig. Jag tänkte på hur mycket jag skulle ångra mig om jag slutade och hur besviken jag skulle vara på mig själv om jag gick kvar för att folk runt omkring mig skulle vara nöjda. Så vad ska jag göra? Det finns väl egentligen bara två alternativ..

1. Gå kvar. Inte för min skull, utan för att alla andra ska vara nöjda och glada.
2. Sluta. Skita i vad alla andra tycker och istället göra det jag innert inne vill.

Visst verkar det självklart? Såklart ska jag satsa på nummer två, men jag vågar inte svika. Jag vågar inte svika min pappa, och det gör jag om jag slutar. Jag vågar inte heller svika mig själv, vilket jag gör oavsett vad jag väljer. FUCKFUCKFUCK!!! Jag har aldrig varit tvungen att ta ett såhär viktigt beslut. ALDRIG!


Jag vill

Jag vill sluta handbollen, men jag vågar inte. Jag vill säga som det är, men jag vågar inte. Jag avgudar de som är modiga, de som vågar göra som de vill. De som vågar följa sitt hjärta. Det vågar inte jag, och jag skäms över det.

Jag vill ställa allt till rätta, laga sår som svider och torka tårarna. Jag vill trösta, krama och bara finnas där och vara den man kan prata med, men det går inte. Jag kan inte. Jag vill gå ifrån det förflutna och börja på ett nytt blad. Jag vet att det inte går, att man alltid bär med sig det som har hänt. Men jag vill bryta upp och börja bygga min egen väg. Varför kan de omkring mig inte förstå att jag behöver förändring. Jag vill att allt ska bli som förut, fast ändå helt nytt. Är det för mycket begärt?

Wish me luck

Vänner
Handboll
Skola
Allting trasslar. Det går inte som jag vill. Allt jag gör blir fel. Allt jag vill misslyckas jag med. Hjälp mig upp igen. Jag behöver någon att dela detta med. Jag vet inte vad jag ska göra för att få motivation och energi. Wish me luck.

It was like an early christmas

Idag kom mamma hem efter tre veckor i Kina. Hon hade haft det bra, förutom att det var långa arbetsdagar och att hon hade varit magsjuk i några dagar. Hon hade shoppat lite åt mig, dels lite saker som jag hade bett henne att köpa om det fanns och så lite annat smått och gott som hon trodde att jag skulle gilla. Ni vet den där väskan där det står "I'm not a plastic bag"? En sådan har jag nu i min ägo. Mycket fin är det. Sedan två par converse, ett par lila och ett par mörkblå. Det var de grejerna jag hade "beställt". Sedan hade söta mamsen köpt lite trosor, ett par skittuffa pyjamasbrallor (jag älskar att gå runt i pyjamasbrallor när jag bara degar hemma) och lite andra söta saker. Thankyou.

Starbucks coffee, we like it


Vad tycks? Kan det vara en julklapp till en pappa som älskar kaffe?

Unique

Jag vill vara unik.

Inte "alla är unika"-unik utan UNIK - på riktigt. I don't know if you get the differens, but whatever.

Idag händer ingenting. Eller, det kanske händer någonting om jag blir frisk väldigt snabbt. Skulle egentlig ha tränat nu på morgonen men jag har ont i halsen och känner mig allmänt rutten. I eftermiddag kanske det är match, om jag mår bättre vill säga. Om ´jag inte gör det ska jag ta en långpromenad, måla och spela gitarr.

Dear diary (haha, jag är sämst på rubriker)

Ibland funkar det verkligen inte att skriva. Även om man verkligen försöker, om och om igen, blir det bara fel. Man har inte känslan med sig och allt blir bara framtvingat. Tyvärr är det oftast så när jag ska skriva, det är ytterst sällan det bara flyter på. Jag önskar att jag alltid hade inspirationen och motivationen till att skriva bra och viktiga saker. Jag önskar att jag kunde formulera mina tankar, och göra de läsvärda. Men jag har tyvärr inte den förmågan, jag avundas de som har den.

Imorgon börjar jag inte praoa förrän klockan tre på eftermiddagen. Slutar klockan nio. Jag hade tänkt hinna med lite löpning på förmiddagen fast om min förkylning inte har försvinnit antar jag att det är bättre med en snabb promenad. Hoppas, hoppas att det inte regnar, för det blir så mycket tråkigare då. Men lite motion måste det bli imorgon, eftersom jag skippade löpträningen idag på grund av min förkylning. Jag kan ju inte bara sitta stilla hela dagarna och slappa till mig. Jag mår ju så mycket bättre när jag rör på mig.

Så vad har hänt idag. Jag praoade mellan tio och fyra på en bokhandel nära där jag bor. Det var mysigt, men jobbigt eftersom förkylningen gör mig trött. Jag prismärkte varor (böcker, almanackor, block) och ställde iordning i hyllorna. Jag skulle nog kunna tänka mig att jobba i nån bokhandel ett tag i mitt liv, fast inte hela livet förståss för det skulle ha blivit för långrandigt. När jag kom hem kollade jag lite på tv, jag vet inte riktigt vad jag tittade på faktiskt. Sedan har jag väl inte gjort så mycket mer, suttit lite vid dator och läst bloggar. Usch, jag har inte fått ut någonting av denna dagen. Another day passed away. Imorgon ska jag göra mer saker. Äta en härlig frukost (en kopp grönt te och en apelsin) och sedan börja dagen med en lång promenad. Kan det bli bättre?


Neither you or I can change who I really am

Min motivation och drivkraft har verkligen varit som bortblåst de sensta veckorna. Jag har levt utan att bry mig. Bara andats och funnits till i stort sett. Jag har varit likgiltig till det mesta, inte brytt mig om varken med- eller motgångar. Detta måste få ett slut, för jag vill inte vara den personen. Det är inte den tjejen jag är, för jag är hon som bryr sig och hon som har massa energi till allt möjligt. Jag har i alla fall varit henne, och det är den personen jag vill fortsätta att vara. Det är dags att jag tar tar i mitt liv nu, jag kan inte skjuta upp allting och skita i vad som händer. Jag MÅSTE välja gymnasium, jag MÅSTE bli klokare på vad jag vill att min framtid ska innebära, så det är lika bra att börja fundera och göra allt så bra som möjligt. Om jag skiter i det är det ju bara jag som får ta smällen, jag drabbas av min egen likgiltighet och det är inte så jag vill att det ska bli.

Jag ska sluta att sitta vid datorn och tänka att med tiden kommer alla mina bekymmer lösa sig själva, för det gör de inte. Jag ska sluta att göra saker som inte spelar någon roll och i stället ägna mig åt viktiga saker. Jag ska bli aktiv, och med det menar jag inte fysiskt eller någonting med bloggandet. Jag menar att jag ska ta tag i mig själv, ruska om mig och börja vara mig själv. För det är hon jag trivs bäst med, och hon jag ska vara. Och ni som inte gillar henne kan bara dra! Jag behöver inte folk som inte tror på mig.


BYE BYE BYE

Usch usch usch, detta har inte varit en bra vecka. Jag vill bara att den ska ta slut så fort som möjligt. Fast imorgon eller på lördag ska jag och M på BOND, mowhahaha! Och så ska vi gå på stan och kanske ta en fika på något mysigt ställe. Ikväll är det träning i en skitliten hall. De träningarna är alltid så himla tråkiga, jag vill bara gå hem och tittar på klockan två gånger i minuten. Jag blir alltid så besviken för att tiden går så långsamt på de träningarna. booooring! Och jag ska sluta äta chips. Godis slutade jag med för flera år sedan och nu är det dags att säga hejdå till chips, ostbågar och popcorn. Jag klarar mig utan det. Nästa steg efter det blir glass. Glass är inte ens särskillt gott, och chips smakar bara chemikalier och fett. Nej, det klarar jag mig utan serru.

Halloween med S och M

bevis att jag inte har lärt mig min ritbräda ännu.

sov över hos M igår, med alla tjejorna i min klass förutom några. det var sjukt, fast sjukt kul. Jag misstänker att det inte blev riktigt som värdinnorna hade tänkt sig, och jag ber väldigt mycket om ursäkt för det, för det var troligtvis dels mitt fel. Ville bara säga att jag diggade det väldigt mycket och tycker att ni hade ordnat upp allting superbra. Sov alltså ingenting i natt. Gick hem kockan halv elva idag, då gick jag och la mig och sov i två timmar. Det var väldigt skönt, fast det var jobbigt att vakna.

Idag ska jag baka äppelpaj till mina kära pojkar (pappa, bror och bror). Mamma är fortfarande i Kina, hon har varit där en tredjedel av tiden nu (alltså en vecka). Jag saknar henne, fast inte gruvelusiskt mycket. Pappa bakade bullar igår (han är bäst på att baka bullar) och efter att vi hade haft bullfest (något som vi har varje gång det har varit bullbak i huset, då får man äta hur många bullar man vill) gick han och jag och gick åttan. Det var mysigt. Det var samma väder då som idag; kallt, klart och väldigt, väldigt friskt luft.

Idag ska jag gå och lägga mig senast klockan nio och innan dess ska jag göra någonting som kan hålla migvaken. Känner för att gå en promenad men alla mina kompisar sover antagligen. Eller så ska jag äntligen börja med mina tavlor. Naaeee, det blir nog ingenting av det idag. men promenad SKA det bli.

RSS 2.0