London, baby!

Jag kom hem från London i måndags. Jag var där med min kompis tre hela dagar. Hennes kusiner bor där, så vi hade gratis husrum, inte alls fel. De var också otroligt trevliga. Jag älskar att det finns människor som är så godhjärtade och genomsnälla, för det var de verkligen. Jag vet inte vad jag ska göra för att tacka dem för denna helgen.


Tiden flög verkligen iväg, men det känns ändå som om vi hann med väldigt mycket, samtidigt som vi tog det lugnt en hel del också. Vi gick på marknader, strosade i affärer, chillade i parker, satt högst upp och längst fram i dubbeldäckare, tog flera takeaway-fikor på starbucks m.m. London is lovely!


Supersöta taxi-bilar har de där. Lite skillnad om man jämför med de tråkiga vi har här i Sverige.


Gigantisk topshop-affär. And we lööööv it!


Är inte detta otroligt vackert? En skotte och en mörkhyad som gifter sig. Check out the dress, it's adorable!


En dans-crew som upträdde ungefär vid London-eye. De var superduktiga.

(bilderna är tagna av laura med lauras snygga systemkamare. i'm a bit jelous of her)

Ni måste medge att jag är ganska duktig

Kom precis hem från ett underbart löppass. Well, medan jag tränade var det inte underebart för jag tog verkligen i, men nu efteråt känns det jättehärligt. Jag har nu bara 11 pass kvar, alltså nästan 1 månad. Jag kan dock tyvärr inte springa tre gånger denna veckan eftersom jag ska till London på torsdag. Så nästa vecka kör jag denna veckans pass. Så det är fem veckor kvar tills jag kan springa milen. LOVELY!

Jag mår otroligt mycket bättre när jag tränar minst varannan dag, så det är konstigt att jag måste dra mig till träningen nästan hela tiden. Ibland gör jag det visserligen helt frivilligt, men oftast är det segt att ta sig till spåret. Fast om jag jämför hur jag mår nu, efter passet, med hur jag mådde innan passet så är det en jävla skillnad! Jag känner mig mycket vaknare och alert. Löpningen är min bästa vän!


Ingen motivation.


har ingen blogg-motivation. Förhoppningsvis återkommer den snart. ps. bild av becca

LONDON 21/5


På torsdag om 6 dagar åker jag till London med min kompis Laura. Har sparat pengar inför det hur länge som helst, så jag hoppas att vi hittar massa bra affärer. Jag vill inte komma hem med massa pengar kvar, utan mycket hellre med kläder och skor m.m. Hade tänkt köpa en klänning till skolavslutningen, och förhoppningsvis ett eller två par sommarskor också. SUPERSUPER! Vi har prickat ut Topshop, Abercrombie&Fitch bland annat på min karta, dit ska vi absolut. Åh, det ska bli så kul. :)


Idag är det löpning som gäller!

Vet ni vad? Det är mindre än fem veckor kvar på mitt löpschema. Fem veckor och sedan ska jag klara milen! UNDERBART! Fast underbarast hade ju varit om jag hade varit såpass vältränad att jag hade kunnat springa Göteborgsvarvet imorgon, men det går ju tyvärr inte. Nästa år, då smäller det däremot. Fast det verkar som om jag är inne i en ganska opeppad period. Jag har ingen lust att varken träna, plugga eller göra något annat vektigt. Jag har egentligen inte lust att göra någonting alls. Bara sova. Och om det skulle vara varmt hade jag troligtvis känt för att bada också. Men idag är det löpning som gäller, vare sig jag vill det eller ej. Jag har helt enkelt inget val. För att bli motiverad kan jag ju tänka på hur härligt det ska bli att kunna springa en mil eller hur bra det är för min kropp att det får röra på sig och verkligen kämpa.


Killar..

Idag ska jag träffa två killar som jag 'nästan' aldrig träffat förut. Jag träffade ju båda när jag och mina kompisar förföljde dem, och sedan träffade jag den ena när han var med på kortegen. Men nu ska jag träffa dem själv, och båda två. Jag vet inte om jag vågar. Jag är superdålig på att prata med folk som jag inte känner. Kanske ska jag skita i det, fast det vore ju inte kul. Jag får helt enkelt göra det bästa av det, och hoppas att det inte blir allt för pinsamt. Och att de inte visar sig vara våldtäktsmän eller mördare.


Jag vill vara 20-21 år och ha en mysig person bredvid mig som jag kan säga vad som helst till. Jag vill inte vara 16 och osäker på både mig själv och alla andra. Fuck this!

This is how i feel


Mjölkplantering

Läste ni det om Lisebergs trädgårdsdagar idag i GP? Hur som helst fick jag inspiration till söt och miljövänlig odling. Tänk att platera små växter i mjölkförpackningar? Superfint! Problemet är att det här hemma bara dricks "blå mjölk", alltså lättmjölk. Det kanske blir lite tråkigt med likadana "krukor" menar jag. Men idag ska jag i alla fall fixa en lite plantering. Det blir till att be mina familjemedelmmar om att dricka mjölk, så att förpackningarna töms.Åh, jag fick precis ännu en idé! Tänk att plantera i små gräddfilds förpackningar! Och vispgrädde! Toppen toppen toppen!

OMBYGGNAD PÅGÅR

Det kommer att se fult ut här på bloggen några dagar framöver. Jag kände för en drastiskt förändring, ville att det skulle bli mer stilrent. Vi får se hur det blir till slut. Nu ska jag ut och springa. So long!


I need to be happy

Är på superdåligt humör. Allt är tråkigt. Trots att jag har massa superbra saker att se fram emot ser jag bara allt som är dåligt. Ska ut och cykla två mil nu, det borde ta ungefär en timme. Mp3 ska också med, annars blir det för tråkigt. Jag hoppas att denna lilla turen får mig på bättre humör. Annars vet jag inte vad jag gör. Snor sprit från mina föräldrar tror jag, det skulle inte sitta fel. Fast nu är det cykling som gäller. Det SKA göra mig glad.


Fin blomma. Den ska också göra mig glad. puss

TRÄNINGSVECKA

Denna veckan är det träning som gäller. Bara vila på fredag, för så ska jag sova över hos söta laura. Vila är för mesar (intalar mig själv). Jag måste bli mer vältränad, måstemåstemåste. Jag kommer inte att tillåta mig själv att slappa och slöa. Denna veckan är det järnet som gäller. Nästa vecka likaså, och veckan därefter är det london på torsdagen. Måste träna! Jag vet att man uppnår bäst resultat genom att ta igen sig efter varje träningpass, men jag pallar bara inte vila denna veckan.

Idag: Löpning ca 45 min
Onsdag: intensiv ca 60 min eller cykling ca 60 min
Torsdag: Löpning ca 45 min
Fredag: vila, ev. cykling ca 30 min
Lördag: Löpning ca 40 min
Söndag: Styrka/station ca 90 min

Så nu är det löpning som gäller. Inget regn idag så det finns ingen undanflykt. Run run run!

uppdatering 21.04: till anonym,
Jag tycker inte att jag tränar för mycket. Har varit väldigt slapp med träningen de senaste veckorna, bara tränat ungefär 2 timmar per vecka. Så jag känner att jag vill göra en rivstart för att komma in på rätt spår igen. Jag är väldigt noga med vad jag äter, efter löpningen idag t.ex åt jag fisk, falaflar, potatismos och ärter. Jag snålar alltså inte med maten och kommer inte tillåta mig själv att gå över gränsen. Jag vill bli mycket mer vältränad och få en mer tonad kropp än jag har nu, det måste jag hålla med om, men jag är fortfarande hälsosam. Vad du menar med beroende vet jag inte. Jag har varit träningsberoende några korta perioder tidigare, fast inte extremt. Jag skulle absolut inte klara mig utan träningen, för då skulle jag bli galen och deprimerad, men det är inte så att jag behöver träna varje dag för att känna mig tillfredsställd. I hope you understand :)

Ben and Jerry's och lite fula dansmoves mitt i natten

Har precis kommit hem från en cykeltur med min lillebror. Vi cyklade till hemköp och köpte ett paket ben and jerry's. Chocolate Fudge Brownie. Den ska avnjutas efter 35 minuter löpning i regnet. Då är jag sååå värd det. Våga inte säga något annat, hehe.

I helgen har jag varit på mitt sommarland med familjen och min kompis Laura. Gårdagen var undebar. Jag och Laura cyklade till bagaren och köpte bröd, klockan 8 ungefär. På vägen hem flummade vi på cyklarna och Laura höll på att trilla, fast det gjorde hon inte som tur var. Jag målade skorstenen, den blev vit och fin. Sedan låg jag och solade på hustaket, i blåställ och med målarfärg i ansiktet. På eftermiddagen "lånade" vi (jag och laura) )en stege av grannarna, de var inte hemma nämligen. På kvällen dansade vi till dåliga radiolåtar i flera timmar, jag gjorde helt klart fulast moves. Därefter spelade vi teater på engelska och spelade in på min mobil. A day to remember. <3


RSS 2.0