Glad påsk i efterskott

Det känns obligatoriskt att publicera en liten påskhälsning. Den är väl dock några dagar sen, men 'bättre sent än aldrig' heter det ju.


Kommentarer
Postat av: Moonzanna

Sv: ja du, man kan verkligen fundera på vad dom har för vettiga anledningar till att ens instifta en sån lag. det är helt sinnessjukt !

2009-04-17 @ 20:13:57
URL: http://moonzanna.blogg.se/
Postat av: becca

testa själv! skulle vara kul att se om det inte bara är jag som är utflippad. koncentrera dig på bilden du ser när du blundar, tids nog kommer du känna att "mörkret" blir större och att du färdas framåt. försök att inte tänka så mycket. sen känner man, iaf jag, att kroppen inte känns lika närvarande längre. du kan ju röra och så på den fortfarande men om du inte gör det kommer det kännas som att den nästan inte finns fast den blir ändå varm på något sätt. sen händer det inte så mycket, har iaf inte gjort det för mig än, men man känner sig nästan tyngdlös och det känns som att man är i rymden typ, ett helt svart place iaf som är oändligt. det låter konstigt, men när man väl är där känns det jättesjälvklart. det behöver ju faktiskt inte vara något mer än ett tillstånd, även om det känns "övernaturligt" på nått sätt. vet inte men det kan ju vara "där" man är när man är död och därför vissa personer får kontakt med de döda genom att gå in i sig själva. inte för att jag får det. än iaf. ;p skulle vara ascoolt om det fanns nått mer än bara mörker där, kanske nån röst eller nått. a sign perhaps. får försöka utforska det mera. hyperballt faktiskt. nu ska jag inte låta konstig längre. puss!

2009-04-19 @ 21:13:51
URL: http://hejmelankoli.blogg.se/
Postat av: anna

sv; Jag håller med dig! Det går inte att välja! ..Kombinationen vore dock värst. Fast om det bara låter kan man ju övertala honom om att det var ens mage som kurrade?

2009-04-20 @ 17:04:45
URL: http://annamarian.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback