Det kommer att ta slut, förr eller senare, det kommer att ta slut

Jag mår illa av ångest. Mår illa alla tankar som lever sina egna liv i mitt huvud. Jag har inte trivts på länge, men vågar jag bryta upp och börja någonting nytt? Jag vet inte, jag har inget vettigt svar. Men ingen kan svar åt mig, detta är ett beslut jag måste fatta själv, utan att bry sig om vad alla andra tycker. Det är mitt liv, det är jag som ska trivas med det. Jag ska inte lyssna på alla andra och göra som de vill för att de ska trivas med sina liv. Så ska det inte vara. But still i don't know what to do. I'm about to reach the end.

Kommentarer
Postat av: circus em

jag kan inte heller placera mig själv riktigt. eller, jag vet att jag syns, hörs och inte påverkas, men jag tillhör ändå ingen grupp eller något fack.

2008-11-27 @ 20:50:11
URL: http://obstinate.blogg.se/
Postat av: anna

kul! hoppas du antar den :)

2008-11-27 @ 20:50:56
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Blondinbella

Hej gullet =) Bli medlem på den här sidan så får du en goodiebag (värde:1000kr) av mig =)

2008-11-27 @ 20:59:34
URL: http://blondinbella.se
Postat av: Blondinbella

Hej gullet =) bli medlem på den här sidan så får du en goodiebag (värde:1000kr) av mig =)http://www.SuperGratis.se/?r=51616

2008-11-27 @ 21:00:32
URL: http://blondinbella.se
Postat av: becca

Oh, vilken jobbig sits du sitter i. Jag kan nog inte berätta vad du ska välja. "Välj det du tycker känns rätt" känns fel att säga eftersom du redan klurat ut det själv. Men jag kan säga; gör det du inte kommer att ångra.Du vet nog vilket jag menar. När man väl slutat, då kan det inte bli värre. När man fortsätter, bara en gång till, fortsätter, en säsong till, då fyller det ingen funktion. Man skjuter bara upp plåsterrycket. Vilket man mår dåligt av. Jag mår alltid dåligt av det och jag är en riktig hejare på det. En anledning till varför jag är så välorigenterad kring ordet paradoxal är att det är mitt namn. Jag tycker en sak. Gör precis tvärtom. Fråga mig inte varför.Jag har gått och oroat mig något oerhört inför ett mångfaldigt antal plåsterryck. Det har det inte varit värt. Men jag har också lärt mig det. Jag gör det alltmer sällan för jag vet att det inte kommer göra någonting bättre. Ibland skulle det varit bättre, det kan jag också admitera, som i det jag sörjer över nu. Jag behövde inte skicka det där förbannade mailet. Det skrämde honom. Han stack.Men det känns också skönt, samtidigt. Bitterljuvt, bittersweet, vi hade redan tagit farväl egentligen. Fåtaliga snack varannan vecka gjorde lidandet nästan värre. Saknaden är den värsta av saker. Men den är bättre än att aldrig ha haft något. Det finns ändå något bra i saknad, fastän man inte inser det förrän smärtan mynnat ut.Val är inget man väljer att göra, man bara måste.

Att bara skita i att välja är också ett val. Alla val kan få en att ångra sig, jag borde, jag borde inte ha... Det är så onödigt. Men visst, man har sig själv att skylla. Livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg.Vad >du< än väljer kommer >jag< att välja att stå vid din sida! Vi får båda hoppas att vi mår bättre snart.Kramar!

2008-11-27 @ 21:05:58
URL: http://nouvellelune.blogg.se/
Postat av: Carita

Hoppas du mår bättre imorgon, cutie :* jobbigt med såna tankar, men vissa dagar är väl jobbigare än andra, I guess <3

2008-11-27 @ 21:11:33
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: becca

Klart vi kan. Man kan bara man vill. Jag vill! Vill du?Tack. <3

2008-11-27 @ 21:27:38
URL: http://nouvellelune.blogg.se/
Postat av: marcus

Shit tjejen.. :S du låter deppig?Hoppas det fixar sig. :/

Ring BRIS om inte annat! eller mig.

2008-11-27 @ 23:08:55
URL: http://mktbra.blogg.se/
Postat av: Annonsera gratis

På onsdag öppnas en ny blogg. En köp och säljblogg!

Har du någonting som du vill bli av med, släng in en annons helt kostnadsfritt!

Självklart kan du göra fler än en annonser!

Eftersom det är gratis så har du ingenting att förlora!

Lycka till!

2008-11-28 @ 00:48:18
URL: http://annonsera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback