Halloween med S och M

bevis att jag inte har lärt mig min ritbräda ännu.

sov över hos M igår, med alla tjejorna i min klass förutom några. det var sjukt, fast sjukt kul. Jag misstänker att det inte blev riktigt som värdinnorna hade tänkt sig, och jag ber väldigt mycket om ursäkt för det, för det var troligtvis dels mitt fel. Ville bara säga att jag diggade det väldigt mycket och tycker att ni hade ordnat upp allting superbra. Sov alltså ingenting i natt. Gick hem kockan halv elva idag, då gick jag och la mig och sov i två timmar. Det var väldigt skönt, fast det var jobbigt att vakna.

Idag ska jag baka äppelpaj till mina kära pojkar (pappa, bror och bror). Mamma är fortfarande i Kina, hon har varit där en tredjedel av tiden nu (alltså en vecka). Jag saknar henne, fast inte gruvelusiskt mycket. Pappa bakade bullar igår (han är bäst på att baka bullar) och efter att vi hade haft bullfest (något som vi har varje gång det har varit bullbak i huset, då får man äta hur många bullar man vill) gick han och jag och gick åttan. Det var mysigt. Det var samma väder då som idag; kallt, klart och väldigt, väldigt friskt luft.

Idag ska jag gå och lägga mig senast klockan nio och innan dess ska jag göra någonting som kan hålla migvaken. Känner för att gå en promenad men alla mina kompisar sover antagligen. Eller så ska jag äntligen börja med mina tavlor. Naaeee, det blir nog ingenting av det idag. men promenad SKA det bli.

Kommentarer
Postat av: Michaela

Haha ja! Så sant så sant. Man ska alltid pröva kläder när man är själv. Även om det till och med då känns som att man väger 10kg mer än vad man egentligen gör. Och ellerhur? Skor är det absolut roligaste att pröva. Fast för min del är det farligt. Jag är extremt skobesatt och köper nya skor hela tiden. Trots att jag inte behöver och ibland även trots att de är för stora/små.



Åh tack så mycket! Vad glad jag blir!

2008-11-03 @ 19:09:40
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Mumari

Vad roligt med en läsare som jag inte visste om :o)Bullfest skulle jag också vilja vara med på ;o)

2008-11-04 @ 18:30:31
URL: http://mumari.se/
Postat av: Ebba

Haha, tack! Love her!<3



Jag är nominerad till veckans blogg i en tävling, så gå gärna in på min blogg och klicka vidare till tävlingen om du tycker att jag förtjänar en liten röst.

Kramar!<3

2008-11-04 @ 21:39:30
URL: http://byebba.blogg.se/
Postat av: Dennis

Tackar:)

Jo det var faktiskt ganska varmt när jag tog den också(Y)



//Dennis

2008-11-05 @ 17:38:18
URL: http://dennisfoto.blogg.se/
Postat av: Michaela

Åh tack så hemskt mycket! Gud vad glad jag blir

2008-11-05 @ 17:42:11
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Amandajosefine

jag tyckte bilden var cool ändå, jag + konst går inte ihop, tråkigt med sant! Ha en bra kväll :)

2008-11-05 @ 23:17:38
URL: http://amandajosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback