It was like an early christmas

Idag kom mamma hem efter tre veckor i Kina. Hon hade haft det bra, förutom att det var långa arbetsdagar och att hon hade varit magsjuk i några dagar. Hon hade shoppat lite åt mig, dels lite saker som jag hade bett henne att köpa om det fanns och så lite annat smått och gott som hon trodde att jag skulle gilla. Ni vet den där väskan där det står "I'm not a plastic bag"? En sådan har jag nu i min ägo. Mycket fin är det. Sedan två par converse, ett par lila och ett par mörkblå. Det var de grejerna jag hade "beställt". Sedan hade söta mamsen köpt lite trosor, ett par skittuffa pyjamasbrallor (jag älskar att gå runt i pyjamasbrallor när jag bara degar hemma) och lite andra söta saker. Thankyou.

Kommentarer
Postat av: circus em

fast när jag pratade med min doktor för något år sedan så sa han att det är lätt att överskatta ortorexi. att många får för sig att man är sjuk bara för att man har en hälsosam livsstil.

2008-11-16 @ 14:50:37
URL: http://obstinate.blogg.se/
Postat av: circus em

precis. många gånger är sverige bäst i världen som har ordet lagom. för man kan inte äta bara för kroppens hälsas skull, utan också för själens hälsa. om man ramlar ned i en grop där allting består av vatten, sallad och fibrer så kommer man må dåligt ända tills man lyckas finna en annan väg.

2008-11-16 @ 19:14:30
URL: http://obstinate.blogg.se/
Postat av: Anonym

nej jag tror inte det var du.jag tycker att folket är skumt.

och en av folket gör mig illamående.

2008-11-16 @ 21:56:32
Postat av: emeli

aha, ok. ja, så är det nog.

jag själv är inte den sortens person som är inne i mode- och klädbloggar även om de också är roliga att läsa ibland :) mest tycker jag nog om att läsa allmänt hur annorlunda olika vardagar kan se ut för så pass många olika människor, om du fattar vad jag menar :)

2008-11-18 @ 16:58:51
URL: http://lillasystermli.blogg.se/
Postat av: emeli

OCH JA, jag såg inte den andra kommentaren förrän efter jag skickat i väg svaret men som sagt, JA.

Kakor, glass, bakelser, godis, you name it! Grejen är att om jag har tillåtelse i största allmänhet att äta alla de saker så blir det bara att jag går o småäter hela tiden. Jag är sämst på att planera och behärska mig när det gäller mat o sånt :)

2008-11-18 @ 17:01:18
URL: http://lillasystermli.blogg.se/
Postat av: Anja

Svar:

Ja, eller hur? Precis. Typ "blivit tyngre" hörs som om hon blivit tjock. Hon är fortfarande på gränsen till underviktig men så mycket snyggare nu!

2008-11-20 @ 06:47:58
URL: http://originalet.blogg.se/
Postat av: circus em

tycker det lät utmärkt! man ska aldrig ge upp, det finns inget dåligt i det.

2008-11-23 @ 17:38:40
URL: http://obstinate.blogg.se/
Postat av: circus em

jag har frågestund på min blogg, fråga någonting vettja!

2008-11-23 @ 20:36:43
URL: http://obstinate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback