Neither you or I can change who I really am

Min motivation och drivkraft har verkligen varit som bortblåst de sensta veckorna. Jag har levt utan att bry mig. Bara andats och funnits till i stort sett. Jag har varit likgiltig till det mesta, inte brytt mig om varken med- eller motgångar. Detta måste få ett slut, för jag vill inte vara den personen. Det är inte den tjejen jag är, för jag är hon som bryr sig och hon som har massa energi till allt möjligt. Jag har i alla fall varit henne, och det är den personen jag vill fortsätta att vara. Det är dags att jag tar tar i mitt liv nu, jag kan inte skjuta upp allting och skita i vad som händer. Jag MÅSTE välja gymnasium, jag MÅSTE bli klokare på vad jag vill att min framtid ska innebära, så det är lika bra att börja fundera och göra allt så bra som möjligt. Om jag skiter i det är det ju bara jag som får ta smällen, jag drabbas av min egen likgiltighet och det är inte så jag vill att det ska bli.

Jag ska sluta att sitta vid datorn och tänka att med tiden kommer alla mina bekymmer lösa sig själva, för det gör de inte. Jag ska sluta att göra saker som inte spelar någon roll och i stället ägna mig åt viktiga saker. Jag ska bli aktiv, och med det menar jag inte fysiskt eller någonting med bloggandet. Jag menar att jag ska ta tag i mig själv, ruska om mig och börja vara mig själv. För det är hon jag trivs bäst med, och hon jag ska vara. Och ni som inte gillar henne kan bara dra! Jag behöver inte folk som inte tror på mig.


Kommentarer
Postat av: Ellen ;)

Tack för din kommentar :P om det är nån som ska ge sådan kritik så ska man skriva som du, tack :DMen det är meningen att bilderna ska se ganska plastiga och onaturliga ut, jag var aldrig ute efter ett naturligt resultat, om jag hade varit det hade jag redigerat mindre. Jag gillar överredigerat, då får jag mer jobb att göra också, men alla tycker ju om olika saker. :D

2008-11-09 @ 19:30:43
URL: http://echphoto.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha det ja ;) :)

2008-11-09 @ 23:00:22
URL: http://malincarlen.blogg.se/
Postat av: Michaela

Jag med! Det är http://fashiontoast.blogspot.com/

2008-11-10 @ 08:55:51
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Anja

Svar:

Ja, det är alltid mysigt att bläddra i sina favorittidningar. Jag älskar också den med Britney, så vacker!

2008-11-10 @ 12:43:38
URL: http://originalet.blogg.se/
Postat av: Anja

Svar:

Tack så hemskt mycket, sånt värmer <3

2008-11-11 @ 09:46:42
URL: http://originalet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback