Snön pajade planerna

Idag är det snö. En centimeter vitt pulver som hindrar mig från att cykla till spåret och springa en sväng. Attans. Igår sprang jag fyra kilometer. Det är ingenting att skryta med men jag börjar lite mjukt eftersom jag inte har sprungit på ungefär tre veckor. Jag vill inte tappa konditionen (som har varit så jävla bra). Jag är ingenting om jag inte kan springa långt och snabbt. INGENTING. Jag är flickan som springer utan att bli trött, och så ska det bannemig fortsätta att vara. Igår tog jag min nya cykel till spåret. Den är röd, jättevacker och har en pakethållare. Och 21 växlar. Jag är lyckligt lottad.

JAg bara måste tipsa om min frukost idag, eftersom den var så ruskigt god. Fiberhavregrynsgröt med lite extra. Ta en deciliter fiberhavregrynsgröt, lite salt, en näve hackad mandel och lite blandade fröer. Lägg i en djup tallrik och häll på två deciliter vatten. Ställ i micron i ungefär två och en halv minut. Servera med äppelmos och eventuellt lite kanel. En apelsin efter det är pricken över i:t.

Kommentarer
Postat av: becca

låter gott :* fast orkar aldrig göra sådan avancerad frulle haha. tack för alla kommentarer btw! de samlas i en blodig pumpande klump på vänster sida. tack.<3

2009-01-18 @ 13:40:48
URL: http://hejmelankoli.blogg.se/
Postat av: BAM BAM elephant

ush jag var så duktig på att springa i sommar, nu skyller jag på att det är "för kallt" hoppas när våren kommer igång igen!

2009-01-23 @ 16:55:32
URL: http://bambamelephant.blogg.se/
Postat av: Anja

Svar:

"(ursäkta rimmet, riktigt fet var hon ju aldrig inte)"

2009-01-25 @ 14:12:00
URL: http://originalet.blogg.se/
Postat av: anna

lät som en nice frukost :)svar: ja kärlek är udnerbart! blir så glad av de där bilderna :) har hört mkt bra omf ilmen så jag hoppas verkligeni nte jag blir besviken.

2009-02-16 @ 15:02:48
URL: http://addspirit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback